Messenger for Mac

Messenger for Mac 8

Microsoft's populaire chatprogramma in Apple outfit

VOOR

  • Makkelijk bedienbaar

TEGEN

  • Geen integratie sociale media

Uitmuntend
8

Met Messenger for Mac chat je ook op je Apple met vrienden en familie. Net als de Windows versie van Messenger is dit een gevierde applicatie. Wij testten Messenger for Mac en keken of deze populariteit terecht is.

Messenger for Mac doet alles wat je van een standaard instant messenger verwacht. Uiteraard zijn de nodige smileys beschikbaar én sla je chatconversaties desgewenst op. Kletsen doe je natuurlijk niet alleen via tekstberichtjes, maar je communiceert ook via voice en video chat. Bovendien zijn de kwaliteit van beeld en geluid bij het videobellen erg goed.

Traditioneel gezien lopen Mac-versies van Microsoft programma's wat achter op hun Windows-equivalenten. Messenger for Mac vormt hierop geen uitzondering en een innovatieve functies die we in Windows Live Messenger tegenkomen, zoals Facebook integratie ontbreekt.

Messenger for Mac biedt een heerlijk 'clean' kletsprogramma, zonder toeters en bellen, maar mét de degelijke functionaliteit die je van Microsoft gewend bent. Vergis je niet: voor de Mac zijn een flink aantal sterke chatconcurrenten beschikbaar en 't loont zeker de moeite ook eens een kijkje te nemen bij Adium. Met laatstgenoemde bundel je verschillende accounts in één applicatie, waardoor je bijvoorbeeld tegelijkertijd met Hotmail en Gmail-contacten chat.

Meeste downloads Chat & Instant Messaging voor Mac

Meer
Messenger for Mac

Download

Messenger for Mac 8

Beoordelingen about Messenger for Mac